logo

Fysiotherapie: aanvullend verzekeren bespaart geld en zorgen

Ook als het om je gezondheid gaat blijven de kosten van fysiotherapie belangrijk, want niet iedereen is automatisch aanvullend verzekerd voor fysiotherapie. Toch loont een aanvullende verzekering voor fysiotherapie de moeite. Hoewel de basis zorgverzekering niet meer standaard fysiotherapie vergoedt, is een aanvullende verzekering voor fysiotherapie voor verschillende beroepsgroepen toch het overwegen waard. Beroepsgroepen met verhoogd risico op KANS-blessures (blessures aan arm, nek of schouders), zoals tandartsen, schoonmakers, stukadoors en glazenwassers zijn gebaat bij een goede aanvullende zorgverzekering, zodat men niet voor hoge behandelkosten komt te staan.

Bij Ansr zijn er gelukkig standaard slechts 3 effectieve fysiotherapiebehandelingen nodig voor genezing van je golfarm of tennisarm, zodat je daarna weer klachtenvrij bent. Door dagelijks oefeningen te doen draag je zelf bij aan je voorspoedige herstel en voorkom je bovendien toekomstige blessures.

Op NUgeld verscheen afgelopen week een interessant artikel over het het verminderde gebruik van de zorgverzekering. Mensen gaan namelijk minder snel naar huisart en/of behandelend specialist, omdat men bang is veel te moeten betalen voor de zorg. Lees erover op:

http://www.nugeld.nl/portemonnee/3366636/bange-patient-levert-lage-zorgpremie-.html